Most, een vereniging van gehandicapten…. die kunnen we daadwerkelijk helpen!

EN TOCH…toch kunnen wij nu al wel wat doen. Zij zijn op zoek naar speeltoestellen, die door gehandicapten te gebruiken zijn. We zijn dus op zoek naar matten, ballen en al die dingen, waarmee we een snoezelhoek in kunnen richten. Het is bedoeld om een rustpunt te creëren voor de mensen. Het zou geweldig zijn voor Lesna om dat te realiseren, want het is nog niet zo lang geleden dat de gehandicapten in Polen werden “weggestopt”; niet omdat de ouders niet van ze hielden, maar omdat de buitenwereld hen ervaarde als een straf , waarmee je dus niet te koop liep in Polen. Pas de laatste jaren is daar sprake van een kentering. PPL wil daarin meehelpen om deze vereniging te laten ontplooien.

Zo eindigden we een stukje over de vereniging, die onze hulp zo hard nodig heeft.
En er is hulp! De gemeente Bloemendaal heeft, na een een goed inhoudelijk gesprek over ons en over Most, PPL € 3.500,00 gedoneerd om het project Most aan te pakken! Met ook nog de fantastische hulp van Kennemerland Uitzendorganisatie kunnen we dit project komende weekend van start laten gaan. We zijn weer in Lesna van 22 april t/m 26 april a.s. U hoort van ons!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*