Lang zal ze leven!

We willen eigenlijk niet te persoonlijk worden, maar soms kunnen we er niet onderuit! Met de regelmaat van de klok krijgen we via de post namelijk een doos toegestuurd, waarvan we de inhoud al kennen: handpoppetjes, gemaakt van stof en een reep chocola. Tegen de Paasdagen kwam er weer een doos binnen met 100 poppetjes, in vrolijke Paaskleuren. Deze traktatie moet van Mevrouw Oene afkomstig zijn!

Zij woont in Bergen en is al een aantal jaren actief voor PPL. Wij zorgen dat de kinderen in Lesna deze poppetjes krijgen. De ene keer brengen we ze naar Most, de vereniging van gehandicapten, die er heel trots mee op de foto willen. De andere keer brengen we ze naar de school in Grabiszyce. De kinderen daar zijn er dolblij mee! Mevrouw Oene is al behoorlijk bejaard, actief voor de kerk, maar ook voor PPL!

Ze is wel slim… Ze doet bij een pakketje namelijk altijd een postkaartje. Als nette Stichting moet je dus wel altijd antwoorden! We hebben haar nog eens foto’s gestuurd, waarbij het hoofd van de school de doos met handpoppetjes in ontvangst neemt. Dat vond ze helemaal te gek. Ze schreef en passant op het laatste kaartje “Op 5 maart werd ik 80 jaar” en dát wilden we niet zo maar voorbij laten gaan!

Als u wilt reageren, dan is haar adres:
Mevrouw W.B. van Oene / BruinMerelhof 14 / 1861 CW Bergen NH.

Reageert u ook even, ze heeft het echt verdiend!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*