Have a good truck!

We werden op vrijdag door Leszek Konarski gebeld met de mededeling dat Jan Haftarzieck een vrachtwagen naar Duitsland had rijden en dat ie zo door kon naar Nederland. We hadden hem in Lesna gesproken tijdens ons bezoek in januari aan Lesna en toen hadden we al door laten schemeren, dat de opslag vol liep.

Op maandag 17 maart jl. is er, na het transport van  het meubilair van de Bavoschool in Haarlem, weer een vrachtwagen met veel kleding (60%), bedden, rolstoelen, rollators, toilet-verhogers (15 stuks!) voor het ziekenhuis, veel knutselpapier van een school uit Zaandam, stempels van alle landen en zelfs landplaten voor aan de muur van de school geladen. Oorspronkelijk zou de chauffeur ’s maandags tegen de avond binnen komen. Door het gebrek aan licht zouden we hem dinsdagmorgen laden. Hij stond echter om half 3 voor onze neus! We konden meteen gaan laden, met de kleding, maar ook Engelstalige boeken, shampoo, de gevonden voorwerpen van Hotel Crown Plaza en de prullebakken, de doekhouders en de kleine prullebakjes op de tafels in het restaurant. ( “Kan je, vanwege de vorm, uitstekend je verf in mengen” ), heel veel dekens en lakens. Het was zo’n 25 m3 en na 2 uur sjouwen kon hij weer terug naar Lesna in Polen.

Alle gevers, heel hartelijk dank!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*