PPL vraagt subsidie aan voor de gemeente Lesna

Duurzaam Veilig, ook in Lesna?

Zie hieronder de mededeling hierover op de website van de gemeente.

Internationale samenwerking: Financiële bijdrage PPL
Gemeente Bloemendaal draagt bij aan verkeersveiligheid gemeente Lesna (Polen) Het college van B&W heeft 22 februari 2005 besloten, in het kader van de gemeentelijke internationale samenwerking, de Stichting Polen Project Lesna (PPL) een financiële bijdrage van € 4.000,– te verstrekken ten behoeve van de verkeersveiligheid binnen de gemeente Lesna in Polen. Volgens de PPL is het met de verkeersveiligheid in Lesna slecht gesteld. In Bloemendaal neemt men al geruime tijd deel aan het landelijk verkeersproject “Duurzaam Veilig” dat voorziet in maatregelen ten behoeve van de verkeersveiligheid. In het kader van dit project zijn o.a. de Tetterodeweg en de Bloemendaalseweg te Overveen onlangs aangepast. Door de financiële bijdrage wordt het voor de PPL mogelijk een onderzoeker uit de gemeente Lesna te laten overkomen naar Bloemendaal om kennis op te doen omtrent het project “Duurzaam Veilig”. De opgedane kennis zou vervolgens in Lesna gebruikt kunnen worden ten behoeve van de verkeersveiligheid aldaar. De onderzoeker uit Lesna zal in de periode april/mei Bloemendaal bezoeken. Tijdens zijn/haar bezoek zal de onderzoeker in contact worden gebracht met verschillende medewerkers binnen de gemeente Bloemendaal die actief zijn op het terrein van het project “Duurzaam Veilig”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*