Bezoek mannenhuis, april 2005 (met filmpje)

Het mannenhuis bezocht en tevens een centrifuge afgeleverd. Het valt mij op hoezeer men gastvrij is, gelet op de omstandigheden waarbij men met weinig middelen net het hoofd boven water weet te houden. Ook de nieuw betegelde doucheruimte bezocht, dat betaald werd met een bijdrage van Fa. Rutte.

  

Verder hebben we in het mannenhuis nog een rondleiding gehad waarbij een en ander gefilmd werd. Toen we bij de schuur kwamen bleek een deel van het dak ingestort door het gewicht van de hoeveelheid sneeuw en bevroren regen en ijs.

Mankracht om te herstellen heeft men genoeg, alleen hout en materialen om het te herstellen kost geld. Stort een bijdrage o.v.v. “dak mannenhuis”.

Om U een indruk te kunnen geven hoezeer een en ander nodig is, hebben we een filmpje meegebracht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*