TOILETTASSEN GEZOCHT

Goh… de Kinderweek komt er al snel aan!

Van 18 juli t/m 23 juli a.s. (over 1,5 week!) zijn er weer 20 Poolse kinderen in Nederland; de kinderen komen echt uit arme families:  “Je ouders kunnen toch wel voor een toilettas met shampoo, een tandenborstel en een zakkammetje zorgen?”. Nou, deze ouders niet. Ze zouden hun kind alles willen geven, want op hun kinderen zijn de Polen heel zuinig!, maar het geld ontbreekt. Natuurlijk is dat soms ook eigen schuld, dikke bult. Drankmisbruik door (een van de) ouders of gewoon niet met geld kunnen omgaan. Vaak echter hebben de ouders (eenoudergezinnen, bijv) het gewoon niet; moeten ze kiezen tussen eten of een toilettas…

Wij van PPL hebben de begeleiders beloofd ook dit jaar weer voor een toilettas te zorgen. Hoe? Met liefde neem ik al jaren dit klusje op me. Ik verzamel spullen, zorg voor tasjes, shampoo, make-up spullen, kammetjes en gel, om ‘ns wat zaken te noemen.

En nou zag iemand, die de kinderen ook een warm hart toedraagt, een actie van Kruidvat, die weer aansluit aan onze wensen. En het kost u niks extra! Wel moeite, ja… U KOOPT BIJ KRUIDVAT 2 NIVEA-ARTIKELEN EN KRIJGT ER DAN 1 GRATIS BIJ  ’N TOILETTAS MET EEN STRANDBAL EN 2 MINI’S MET BIJV. DOUCHECREME.

U hebt 1 gratis ding van Nivea en wij hebben er een leuk extraatje voor de kinderen bij. De toilettas enz.! Ik heb er nu 3 stuks liggen… als dat er nou 20 kunnen worden…!

Let op: de actie is tot 10 juli, dus het is kort dag, maar als u nu meteen er heen gaat, dan moet het gaan lukken! U hoort van mij of het gelukt is (of niet… ) en hoeveel!

Met vriendelijke groeten,

namens de Stichting PPL (Polen Project Lesna),

Joke Katteler, Javalaan 59 Heemstede

Mob. Nr. 06 23212715

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*