Crowne Plaza in Lesna, Polen, mei 2011

Je komt, bij toeval of niet, wel eens in aanraking met een ‘’lokale’’ Goede Doelen Stichting. Zo ook Crowne Plaza door inmenging van Sjeng Driessen een aantal jaren geleden. Hierdoor heeft ons hotel aan de Stichting PPL diverse goederen (waaronder bijv. dekens, kussens, een paard!) gegeven. Wij kregen nu de kans om, tegen betaling, met eigen ogen te zien waar deze goederen terechtkomen.

Wij hebben deze kans met beide handen aangegrepen omdat je normaal gesproken op eigen houtje niet zo snel eens in Polen in een dorp gaat kijken hoe het ervoor staat met de ‘’Charity’’! Ik dacht eerst ‘’dat is niets voor mij’’ want dan loop ik 4 dagen alleen maar te huilen….. …maar de nieuwsgierigheid en iets doen voor de medemens won het.

Lees hier het hele verhaal

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*