Voetbalweek 2007 is weer voorbij…

De voetbalweek 2007 is voor de kinderen van de basisschool in Grabieszyce, één van de 14 woonkernen van Lesna in Polen, weer voorbij. Helaas hadden de leerkrachten van de scholen in de omgeving allemaal vakantie en hebben we weinig mensen uit het onderwijs kunnen overhalen eens langs te komen. In september, bij de aanvang van het nieuwe schooljaar, zal PPL intensief gaan werken aan de contacten met de scholen.

De resultaten in de Rgio Haarlem Cup liegen er niet om. Pas in de Finale-poule gaven ze zich gewonnen! Twee Nederlandse ploegen waren te sterk voor de kinderen uit Lesna, maar ze konden vrijdag met opgeheven hoofd het voetbalveld verlaten. Een van de sponsors bood aan, ter gelegenheid van het bereiken van de Sarah-leeftijd van zijn vrouw, om de groep op zaterdag mee te nemen naar Artis in Amsterdam. Dat was midden in de roos, want in Polen zitten ze er 150 km. van vandaan (Wroclaw). De kinderen komen dus in de regel niet in een dierentuin. Na het Friendship-dinner op het RCH-terrein gingen zij terug naar hun basiskamp op het HBC-terrein om te gaan inpakken. Om 5 uur op zondagochtend reden zij van het terrein af en om 15.30 uur waren zij veilig en wel weer thuis.

AgendaPPL:
02-05 aug.: Transport-trip naar Lesna in Polen
10-11 aug.: Sponsorloop Dodentocht 2007 door Heleen Hauer en Rob Smits, 100 km. in één keer!
13-19 aug.: Kinderweek 2007. 20 kansarme kinderen uit Lesna komen naar Fort Penningsveer, nabij Haarlem

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*