Hoe ziet de agenda voor het komende jaar er uit?

We hebben gepland om 6x naar Polen te gaan.

Eind januari gaat het bestuur om de mening van de Polen in Lesna te peilen opver onze plannen en projecten in 2007.

Eind april, 26 t/m 29 april, nemen we belangstellenden weer mee om eens kennis te maken met de Polen en hun verwachtingen en wensen op sociaal, maatschappelijk, cultureel en zakelijk gebied.

Van 19 juni t/m 24 juni organiseert de schaakvereniging Bloemendaal een schaaktrip naar Wroclaw en Lesna, waar zij vanaf 21 juni in Lesna bivakkeren. De organisatoren verwachten, vanwege de veranderde datumplanning en programma, enthousiaste deelname van vele schakers!

In juli hopen we een voetbalteam uit Grabieszyce te mogen verwelkomen op het internationale voetbaltoernooi in Heemstede, de Regio Haarlem Cup. The Raccoons, voortgekomen uit de aktiviteiten van de basisschool in Grabieszyce, zullen hier waarschijnlijk niet de hoofdprijs wegslepen, maar we zijn er wel van overtuigd dat we hiermee een doelgroep van PPL bereiken. Bovendien hebben we gevraagd onderwijzers als begeleiding mee te sturen om contacten met scholen uit de omtrek te bevorderen c.q. aan te knopen.

Op 21 & 22 juli staat het in 2006 volledig verregende TAMA-muziekfestival op de agenda. Volgens de burgemeester is het nog niet duidelijk of het feest doorgaat. Heel Lesna bidt voor mooi weer en u hoort van ons!

De Kinderweek 2007 is geprogrammeerd van 13 t/m 19 augustus a.s.; de afspraken met de vrijwilligers van Fort Penningsveer en de Stichting Dreams, in Polen, hierover zijn al gemaakt.

Van 1 november t/m 4 november zijn we volgens planning weer paraat in Lesna. Dit weekend zullen we vooral gebruiken om de economische en maatschappelijke aspecten van onze Stichting te onderhouden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*