Renovatie daklozenhuis Alberta

Toen begin dit jaar het daklozenhuis hun trouwe knecht en arreslee-trekker en paardekracht (paard Kuba) moesten missen vanwege ziekte, hebben een aantal een spontane aktie opgezet om geld in te zamelen voor een nieuw paard.

Ook moest de verwarming worden opgeknapt met het oog op de komende winter want het ijs en het vocht bleef aan de plafonds hangen en dat is niet echt bevoordelijk voor de (toch al niet goede) gezondheid van de mannen die daar bivakkeren.

Met toestemming van PPL is het geld bestemd voor Kuba 2 nu besteed aan het opknappen van de verwarming en dat was hard nodig.

Ook had PPL al geld beschikbaar gesteld voor de isolering van de buitenmuren. De verf die er overheen is aangebracht hebben we ook van gulle gevers gehad. De mannen hebben alle potten bij elkaar gegooid en daardoor is de kleur die u ziet ontstaan. De mannen hebben dit zelf gerealiseerd.

Bij ons afgelopen bezoek in oktober lieten de mannen vol trots de foto’s zien. Hieronder een kleine selectie te zien.

Inmiddels was het geld op en waar het nog ontbrak waren aardappels. Door een spontane aktie van Fa. Rutte uit Bloemendaal konden we nog datzelfde weekend 900 kilo aardappelen regelen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*