Kinderweek 2006

Met dank voor uw steunbetuigingen en hulp kunnen we dit jaar 20 kinderen welkom heten in Nederland. We hebben weer een programma voor hen dat klinkt als een klok. Bram, onze schipper, vaart weer een dag met de kinderen over de vaarten van Haarlem en omstreken, Volendam staat weer op het programma en niet te vergeten het strand met het trampoline springen in IJmuiden.
Deze kinderen zijn geselecteerd door de stichting Dreams, waarin mensen zitten uit het onderwijs en het sociale werk in Lesna. De kinderen vielen op door hun wil om te overleven in een kansarme omgeving. Ze krijgen nu de kans om over de grens te gaan en pakken die ook met beide handen aan! Het leukste kadootje, wat PPL onverwacht voor haar 10-jarig bestaan kan verwezenlijken, is de trip naar de Efteling. Een aantal van u heeft toegezegd een kaartje voor de kinderen te sponsoren, waarvoor onze dank!

Op zaterdag 20 augustus bent u ’s avonds welkom op de jaarlijkse Barbecue op het Fort Penningsveer. Dankzij de vrijwilligers van het Fort, http://www.fort-penningsveer.nl, zijn de kinderen de hele week de gasten van de Vrienden van het Fort. Wij hopen u ook op de barbecue te mogen verwelkomen! Vanaf 18.00 uur wordt het vuur opgepord.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*