Brief van het Daklozenhuis in Pobiedna

PPL bracht er kleding, verf en Vet-2 zelfs een koe!

Hoi,
Sorry dat ik het zo laat stuur, maar ik had erg weinig tijd. Ik weet dat het een beetje raar voor jullie kan klinken maar ik wilde het zo precies mogelijk vertalen want het klonk wel mooi in het Pools. Groetjes, Jola.

Het Huis van Alleenstaande Moeders met Kinderen

Pobiedna, 01 januari 2005

Dankzegging

De leider en de inwoners van het Huis voor Alleenstaande Moeders met Kinderen in Pobiedna willen hun dankbaarheid betuigen aan de geachte heer Johan Brugman vsn de PPL Foundation voor zijn bijstand en zorg.

Uw hart, betrokkenheid, onzelfzuchtigheid hielpen ons huis de moeilijke dagen te overleven en hulp te verlenen aan degene die door het noodlot zijn getroffen. Mogen de vreugde van onze kinderen, de glimlach van de moeders en alle mensen die dankzij u hulp hebben gekregen een uiting van onze dankbaarheid zijn. Mogen het bewustzijn van het goed dat u doet altijd u begeleiden en u uzelf uw hele leven lang een goed gevoel geven.

Met de meeste hoogachting,

Jolanta Flis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*