Weer een transport naar Lesna

Toen wij begin mei in Lesna waren hebben we onder meer gesproken met de directeur van de Sociale Dienst. Vol verbazing en ongeloof werd ons verteld dat er nog gezinnen waren in Lesna die geen bed hadden om te slapen en hij voor deze gezinnen toch iets wilde doen. Natuurlijk hebben wij van PPL dit direct opgepakt en zijn we in Nederland aan de slag gegaan.

Ook hebben we gesproken met Jan, de leider van het daklozenhuis voor mannen, die ons nog vertelde dat hij de douchestoel miste bij het laatste transport. Je zal het maar missen, inderdaad.

Afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest en we hebben bij Hotel Haarlem Zuid 10 bedden meegekregen en van Verpleeghuis en reactiveringscentrum Boerhaave in Schalkwijk hebben we heel veel rollators en rolstoelen meegekregen. Van Hotel Crown Plaza in Hoofddorp hebben we ontelbare kussens en dekbedden gekregen.

Afgelopen weekend hebben we weer een transport geregeld naar Lesna. Wat zullen ze daar blij mee zijn!

Ook de douchestoel voor het daklozenhuis werd op het laatst niet vergeten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*