Eerste transport 2009 alweer gerealiseerd

Basisschool “De Ark” moest van oud schoolmeubilair af en uiteraard hadden wij (PPL) er wel oren naar. Nu nog het transport. Oorspronkelijk zouden we de spullen 26 of 27 januari 2009 ophalen. 

De Polen hebben in Lesna een transportbedrijfje, die echter donderdag al naar Duitsland moest. De transporteur zou graag de spullen voor hun school een week eerder willen ophalen. Daar heeft de school, terecht, een stokje voor gestoken. Door deze aktie, een week eerder dan gepland, zou de school anderhalve week geen gebruik kunnen maken van de tussentijdse en naschoolse opvang.

Maar vrijdag 23 januari gingen we de basisschool De Ark echt leeghalen.

Hoewel de transporteur beloofde dat de truck om 14.00 uur zou arriveren, was het om 8.30 uur al raak en vroeg de trucker waar hij moest laden. Gezien het vroege tijdstip overviel hij ons, maar Johan (Brugman) ving de chauffeur op en om 10.30 uur waren we hem aan het laden vanuit ons depot op de Liede. De medewerking van de Fa. Behage hierbij maakte het verschil. In 1,5 uur was het depot leeg en zat de auto voor de helft vol. Om even voor 2 uur meldden we ons bij de school De Ark in de Geleerdenwijk in Heemstede, waar nog een 6-tal vrijwilligers ons in gezwinde draf hielpen de wagen in een druilerige regen te laden. Om 15.30 uur verliet de truck met aanhanger Heemstede, richting Lesna.

Hartelijk dank voor een ieder die ons heeft geholpen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*