Traditie voortgezet

Dit jaar togen we met 8 man naar het huis voor vrouw en kind, Pobiedna, om daar wederom pannekoeken te bakken, alleen door omstandigheden bleven er 3 koekebakkers over, dat waren Wander, Johan en ik.

Door omstandigheden hebben we dit jaar afgesproken voor de middag en niet zoals het jaar ervoor ‘s-avonds. Jolanta en de gitaarspeelster van vorig jaar waren helaas verhinderd.

Wander en Johan gingen deze keer de keuken in en ik heb de eetzaal versierd met bijna alles wat ik bij me had. Ik werd hierbij geholpen door een jonge bewoner van het huis.

Hoewel we niet het aantal gasten hadden als vorig jaar werd er toch goed doorgebakken en de pannekoeken met spek vonden gretig aftrek. Na het eten nog even een bak poolse koffie en daarna weer naar de volgende afspraak, daarbij vrolijk uitgezwaaid door een bewoonster die een koksmuts had weten te bemachtigen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*