Kinderweek 2006: een voldaan gevoel

Kent u dat lekkere, lome gevoel, dat je overvalt als het werk geklaard is? Zo voelen wij dat ook. De Kinderweek 2006 is een week geweest van sombere weersvoorspellingen, maar toch prima zomerweer. heel dubbel… zou er toch een engeltje zijn, die dergelijke activiteiten professioneel van boven begeleidt? Op de laatste avond, die voor de volwassenen was bedoeld, liet het engeltje ons in de steek en toog naar de disco. Donnerwetter (Tama-wetter noemen wij dat bij PPL), slagregens, onderlopende ruimten in het fort: niets bleef ons bespaard! De bezoekers van de barbecue vonden het echter, net als wij, niet echt belangrijk. Iedereen bleef er heel gemoedelijk onder en we voelden ons een beetje op de Hollandse camping. We hebben alle aanwezigen bedankt, bloemen uitgereikt aan de helpers van de Kinderweek en op het eind werd een soort ballon opgelaten (het werd toch weer droog!), die door Johan heel romantisch als een ster werd betiteld, die boven Lesna zou komen te hangen. (De wind was richting Noord, dus is de verwachting dat de eskimo’s er meer lol van hebben).

We willen, u, lezer, heel hartelijk bedanken voor de geweldige support, die we hebben mogen ondervinden tijdens de organisatie van deze krachtmeting.

Voorbeeld? Gevaarlijk om te noemen, want we willen niemand “te na zijn”, maar het telefoontje van Sjeng Driessen donderdags, dat hij onze prinsjes en prinsesjes namens Hotel Crown Plaza in Hooofddorp op vrijdag mocht uitnodigen voor een kinderdiner, was toch een van de hoogtepunten van de week. Het bezoek aan de burgemeester van Bloemendaal, die precies op de hoogte was van de Kinderweek 2006 en in zijn praatje naar de kinderen ons liet zien hoe je met zo’n groep om gaat. Geweldig!
Wij van PPL hebben op deze zondagavond dat voldane, lome gevoel, dat het weer is gelukt. Dankzij U allen, want alleen kunnen we het echt niet. Nogmaals bedankt!

We kregen zojuist nog een mailtje van Leszek Konarski. Kort van stof, zoals hij is:”Thanks from Peter”. Daar doe je het voor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*