Leni de Vries en Afvalzorg gebroederlijk in de Heemsteedse Courant

De een gaat een prachtig park in Heemstede, Meermond, realiseren en de ander loopt voor een goed doel. Ze hebben dus niks met elkaar te maken als Leni niet een werkneemster zou zijn van Afvalzorg en Afvalzorg niet regelmatig PPL sponsort. Afvalzorg steunt namelijk haar PPL-medewerkers door mee te werken, mee te leven met de acties en activiteiten en haar daadwerkelijk te steunen als het nodig is. De medewerkers van Afvalzorg zijn zo langzamerhand gewend aan de Sponsorloop van Leni de Vries, maar ook aan de Kinderweek, de kerstpakketacties en de regelmatige bezoeken van haar medewerkers aan Polen. Vele Afvalzorgers weten de weg naar PPL als zij kleding of computers inzamelen.
Een goede gelegenheid om Afvalzorg, in al haar facetten, eens te bedanken voor haar medewerking!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*